50%

Apa tonica cu lamaie FEVER-TREE, 200ml

Fever Tree
4,71 RON 9,42 RON
Fever Tree

Amestecând cele mai fine lămâi siciliene cu apă de izvor și chinină de cea mai înaltă calitate din „arborele febril” din Republica Democrată Congo, am creat o apă tonică de lămâie delicioasă, cu un gust și o aromă cu adevărat răcoritoare.

Ingredientul cheie care conferă apei tonice parfumul delicat și amar este chinina. Denumirea de Fever-Tree a fost aleasă tocmai din termenul colocvial cu care este identificat arborele de chinina, din a cărui scoarță se produce acest ingredient. Arborii originali Cinchona Ledgeriana din Republica Democratica Congo, cunoscuți în rândul populației locale ca „arborele febrei”, „arborele de febră”, produc una dintre chinine de cea mai bună calitate din lume.


Gama de apa tonica Fever-Tree combina cele mai bune ingrediente naturale din întreaga lume, fără arome artificiale sau îndulcitori, pentru a crea mixuri care completeaza perfect categoriile de arome variate ale celor mai bune băuturi spirtoase din lume.

  1. APA TONICA FEVER TREE LAMAIE. Cantitate neta: 200ml. Ingrediente: Apa carbogazoasa de izvor, zahar brun,concentrat de lamaie 7.3%, acid citric, arome naturale, chinina naturala, acid ascorbic.A se pastra in loc racoros si uscat, la adapost de razele soarelui. Declaratie nutritionala: valori medii per 100ml : Valoare energetica: 48kJ/35 Kcal, grasimi: 0g (din care acizi grasi saturati 0g), glucide: 8.7g (din care zaharuri: 7.6g), proteine: 0g , sare: 0g. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data imprimata pe ambalaj. Produs in Spania. Importat din Italia de Dac Spa, Via Marconi 15-25020 Flero (BS). Distribuitor Global Mirex SRL, str. Aristide Pascal, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, tel: 0371427238. Distributie certificata ecologic de SRAC CERT SRL cod RO-ECO-026. Cod produs: 63926

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate