Ceai de frunze London Prince BIO Arthemia 40 g

Arthemia
41,00 RON
Arthemia

Amestec de ceai negru biologic pentru energia necesara unei noi zi. Un ceai compus din materii prime fin selectate direct din tarile de origine care poseda proprietati benefice (flavonoide, antioxidanti).

Fara aditivi sau coloranti

Certificate ecologic : SRAC CERT SRL cod RO-ECO-026.
Arthemia este lider de piata pe segmentul de ceai si ciocolata calda. Colectia de 24 de gusturi de ceai, rafinate si exclusive este compusa din esentele si aromele unor soiuri atent selectionate provenite din agricultura biologica. Ceaiurile Arthemia nu au gluten, nu au OGM si nici grasimi hidrogenate.

Eticheta produsIngrediente: ceai negru ecologic. Origine ceai din agricultura Non UE. Greutate neta: 40g. Mod de preparare: umpleti ceainicul cu apa fierbinte, adaugati 4/5g de frunze in infuziera, lasati la infuzat timp de 3-4 minute, turnati in cana si serviti. Produs si ambalat pentru Arthemia SRL, Italia. Importator Global Mirex SRL, str. Aristide Pascal, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, tel: 0371.427.238. Distributie certificate ecologic de SRAC CERT SRL cod RO-ECO-026.Termen de valabilitate- vezi ambalaj.Cod produs: A450011.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate