Ciocolata Uganda BIO cu boabe de cacao, fara gluten, VANINI 85g

VANINI
15,44 RON
VANINI


Ciocolată BIO cu gianduia și samburi de cacao.
Prezența samburilor de cacao cu note amare și ușor acide sporesc gustul gianduiei pentru o aromă crocantă unică.
Produs fara gluten.

Distributie certificata ecologic de SRAC CERT SRL cod RO-ECO-026.
Vanini - ciocolată italiană premium, făcută din boabe de cacao semnificate cultivate în plantații atent selectate, un brand al producatorului ICAM Chocolate by nature.

Deviza ICAM : Ciocolata este pasiunea noastră de peste 75 de ani.

Din anii 40, timp de 3 generatii, ICAM are grijă de lanțul de aprovizionare cu cacao, de oamenii care contribuie la dezvoltarea acestuia, de planeta pe care o locuim și de inovația tehnologică folosită pe tot parcursul procesului de producție.
Lanțul de aprovizionare, oamenii, mediul, inovația sunt bazele pe care se construiește misiunea ICAM.
Dedică tehnologie și cercetare calității ciocolatei.


Eticheta produsCIOCOLATA NEAGRA BIO CU GIANDUIA SI BUCATI DE CACAO. Greutate neta: 85g. Ingrediente: zahar brun*, masa de cacao* (produs in Italia cu boabe de cacao din Uganda 22%), pasta de alune*, bucati de cacao*(10%), unt de cacao*, lecitina din soia, extract de vanilie. *Ingrediente din agricultura ecologica. Poate contine urme de lapte, si alte nuci. Fara gluten. Declaratie nutritionala: valori medii per 100g : Valoare energetica 2295kJ/551kcal; Grasimi 36g ( dintre care acizi grasi saturati 11g), Glucide 47g (din care zaharuri 42g), Fibre 3.3g, Proteine 8.1g; Sare 0.03g. A se pastra in loc racoros si uscat, temperatura 18oC. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data imprimata pe ambalaj. Produs in Italia de ICAM S.p.A. Via Pescatori 53, 23900 Lecco. Distribuitor Global Mirex SRL, str. Aristide Pascal, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, tel: 0371427238. Distributie certificata ecologic de SRAC CERT SRL cod RO-ECO-026.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse similare