Clor pentru dezinfectarea suprafetelor bidon 4 litri

21,00 RON

Produs destinat dezinfectarii suprafetelor.

Se dilueaza 1 capacel de produs intr-un litru de apa.

Eticheta produsSOLUTIE PENTRU INALBIRE (CLOR) MAXI 4L.Compozitie: Hipoclorit de Sodiu (continut de clor activ), hidroxid de sodiu,sodiu antracit,apa; Mod de utilizare: 1 capacel la 1L apa.Masuri de prevedere: IRITANT: Contine hipocloriti de Sodiu si hidroxid de sodiu; R36/38: IRITA OCHII SI PIELEA, R31: In contact cu acizii elibereaza CLORUL. SE EVITA CONTACTUL CU OCHII; in contact cu ochii spalati imediat cu apa din belsug si solicitati sfatul medicului. La ingerare solicitati imediat sfatul medicului si aratati-I eticheta. ATENTIE! Nu lasati la indemana copiilor! SA NU FIE AMESTECAT CU ALTE PRODUSE DEOARECE POT FI ELIBERATE GAZE PERICULOASE (clor)Importator S.C. SUPER MAXI DISTRIBUTION SRL, Bd. Timisoara 82, Sector 6, Bucuresti.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate