Colorant Alimentar Verde Heitmann 2x4g

Heitmann
8,13 RON
Heitmann

Colorant alimentar pentru colorarea produselor din zahar, a glazurilor din zahar si a decoratiunilor, martipanului, umpluturilor, cremelor, budincilor, jeleurilor, supelor dulci si a lichidelor.

Colorantii alimentari ii puteti amesteca in preparate calde sau reci.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsColorant Alimentar Verde Heitmann 2x4g. Colorant alimentar pentru colorarea produselor din zahar, a glazurilor din zahar si a decoratiunilor,martipanului, umpluturilor, cremelor, budincilor,jeleurilor, supelor dulci si a lichidelor. Colorantii alimentari ii puteti amesteca in preparate calde sau reci. Mod de intrebuintare: Culoarea se adauga si se prelucreaza pana la obtinerea nuantei dorite. Instructiuni importante: Colorantii naturali isi pot schimba culoarea in anumite alimente, suc de lamaie sau lapte acru. A se tine cont de faptul ca folosirea unei doze prea mici de colorant duce la obtinerea unor nuante diferite. Va rugam sa nu gatiti, colorantii naturali sunt predispusi la decolorare. Promisiuni de eficacitate si de mediu: Fara coloranti azotici, usor portionabil, se incorporeaza repede, gust neutru. Contine: Zahar, coloranti: E 101ii, Riboflavina-5-Fosfat natural, E131, Emulgator : E433

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact