Croissant cu migdale 88g Alemagna ( 55 buc pe cutie)

Alemagna
256,00 RON
Alemagna
Disponibil in stoc

Produs de patiserie predospit, din aluat stratificat cu margarina, umplut cu o crema fina de migdale si decorat cu felii de migdale.

Produs congelat.

Mod de preparare: Aranjați 6 bucăți pe o tavă, respectând distanțele corespunzătoare. Introduceți direct în cuptorul preîncălzit la 170 ° C timp de 26-30 de minute. După gătire, lăsați produsele să se răcească. A se consuma dupa preparare.

A se pastra la ≤ -18 °C timp de 12 luni de la data fabricatiei

Produsul se comercializeaza la cutie : 55 buc pe cutie

Produsele congelate se livrează doar in Bucuresti si IlfovÎn Milano anilor 1920, oraș care era deja plin de viață și harnic, s-au născut multe mici realități de producție: aici s-a înființat firma Alemagna din pasiunea a doi frați pentru cuptor.

La Alemagna este o comapanie renumită si premiata in industria de cofetăriei si patiseriei din Italia.

Astăzi, datorită unei noi imagini capabile să celebreze „mitul Alemagna”, „A” mare este din nou un simbol al adevăratei excelențe.

Eticheta produsIngrediente: faina de GRAU, margarina vegetala (uleiuri si grasimi vegetale (palmier si floarea soarelui in proportii variabile), apa, emulgatori (mono- si digliceride ale acizilor grasi, lecitine (SOIA)), sare, regulatori de aciditate: acid citric, citrat de sodiu, arome, culoare: caroteni), apă, cremă de migdale 16% (apă, zahăr, pudră de migdale (20%), dextroză, grăsimi vegetale (miez de palmier, nucă de cocos), amidon modificat, gelifiant: pectine, arome, conservant: sorbat de potasiu ), zahăr, fulgi de migdale 2%, drojdie de bere, UT anhidru, OUĂ, sare, LAPTE degresat, zer praf, gluten de GRAU, ulei vegetal (rapiță), dextroză, emulgatori: monoesteri și acid gras diacetil tartric, agent de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime Poate contine NUCI, SEMINTE DE SUSAN si MUSTARForma de prezentare 55 buc /cutie

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate