Detergent Banda Magic Pentru Rufe Albe Heitmann 20 bucati

Heitmann
29,00 RON
Heitmann

Detergent USOR ca o pana, mai usor de manevrat decat cei clasici.

Concentrat cu tehnologie de ultima generatie pentru un alb pur si stralucire radianta. Curata extrem de bine si la temperaturi joase.

Parfum fresh foarte placut. Prietenos cu mediul. 100% dizolvabili in apa. Activ de la 20 la 60 grade. Fara inalbitori optici si microplastic.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsDetergent USOR ca o pana, mai usor de manevrat decat cei clasici. Concentrat cu tehnologie de ultima generatie pentru un alb pur si stralucire radianta. Curata extrem de bine si la temperaturi joase. Parfum fresh foarte placut. Prietenos cu mediul. 100% dizolvabili in apa. Activ de la 20 la 60 grade. Fara inalbitori optici si microplastic. Pentru 90 kg de rufe ! Produs neadecvat pentru camera de inductie si uscator.Acest produs nu este potrivit pentru lana sau matase! Va rugam urmati instructiunile de ingrijire ale materialelor textile. NU NECESITA MASURARE! IDEAL pentru masina de spalat dar si pentru spalare manuala.Cantitate 20 buc. O BANDA are 4,5 grame.Mod de intrebuintare : Spalare automata – Plasati o banda in cuva masinii de spalat. Adaugati rufele. Porneste programul de spalat preferat. Spalare manuala: Plasati o jumatate de banda in recipientul cu apa. Lasati sa se dizolve. Adaugati rufele. Spalati si clatiti.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate