Detergent color, pudra, Burti 1.5kg

Heitmann
30,00 RON
Heitmann

Detergentul puternic Burti Color asigura o spalare si curatare perfecta a hainelor colorate, datorita unei combinatii ultramoderne de surfactanti.

Pentru toate hainele fine si colorate.

Burti Color actioneaza de asemenea impotriva murdariei si grasimilor la temperaturi scazute. Sistemul triplu de protectie a culorii protejeaza hainele colorate impotriva schimbarii nuantei si decolorarii.

Burti Color nu contine fosfati, agenti optici si agenti de inalbire.

Pentru 36 de spalari.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsFABRICAT IN GERMANIA. Pentru toate hainele fine si colorate. Detergentul puternic burti color asigura o spalare si curatare perfecta a hainelor colorate, datorita unei combinatii ultramoderne de surfactanti.Burti color actioneaza de asemenea impotriva murdariei si grasimilor la temperaturi scazute. Sistemul triplu de protectie a culorii protejeaza hainele colorate impotriva schimbarii nuantei si decolorarii. Burti color nu contine fosfati, agenti optici si agenti de inalbire. Pentru 36 de spalari.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate