Dezinfectant multisuprafete, laboratoarele Lar Chemical, 5L

73,78 RON

Produs de calitate superioara fabricat in Romania, in laboratoarele specializate Lar Chemical. Produs virucid, extrem de eficient impotriva virusurilor, nu doar al bacteriilor. Testat biocid si virucid la Institutul Cantacuzino.
Contine cel mai eficient ingredient activ impotriva virusurilor: Clorura de benzalconiu 1% (1 gr. subst activa/100 gr. produs).
Dezinfecteaza orice tip de suprafata din spatiile comerciale si casnice, birouri, grupuri sanitare, etc. Actiune rapida la interior si exterior.
Utilizare: Se foloseste ca atare (nediluat) aplicand, pulverizand produsul pe suprafata care in prealabil a fost curatata cu o solutie detergenta.
Categoria de utilizatori: populatie, industrie si profesional

Societatea SC LAR CHEMICAL R&A SRL din  Iasi are ca domeniu principal de activitate producerea, distributia de produse destinate intretinerii/curateniei pentru uz personal si/sau industrial (sapun lichid, detergent universal, detergent inox, pardoseli, balsam, detartrant, clor inalbitor, s.a.) si a  complementarelor auto (lichid de spalare parbriz, spuma activa, sampon auto, apa dedurizata, s.a).

Eticheta produsSOLUTIE DEZINFECTANTA PENTRU SUPRAFETE- TIP 2 FLACON PET 5L. Compozitie: Apa dedurizata, clorura de benzalconiu CAS 68424-85-1, EC270-325-2, etanol CAS 64-17-5, EC200-378-6. Instructiuni de utilizare: Se foloseste ca atare (nediluat) aplicand, pulverizand produsul pe suprafata care in prealabil a fost curatata cu o solutie detergenta. ATENTIE! Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate reduce eficienta. Nu se combina cu alte produse. Risc de deteriorare prin inghet. Depozitare: In ambalaj original inchis etans, neexpus la interperii, radiatii solare sau alte surse de caldura, la temperatura intre 5-300C. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A se pastra departe de suprafete incinse, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. Pastrati recipientul etans. A se pastra intr-un spatiu bine ventilat. In caz de inghitire: Sunati imediat la Centrul de informare Toxicologica (+40 021.318.36.02) sau la medicul de familie. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul, continuati sa clatiti. A nu se lasa la indemana copiilor. Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricatiei, in ambalajul original inchis etans. Producator: S.C. LAR CHEMICAL SRL, Str. Aurel Vlaicu, nr.87, Tel: 0729.225.217.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate