Inghetata de soia la cornet Valsoia 4 buc x75g

Valsoia
24,83 RON
Valsoia

Valsoia Bunatate si Sanatate

Inghetata 100% vegetala, fără lactoză, fără OMG

Valsoia Gelato este o specialitate delicioasa 100% vegetala, cremoasa si plina de savoare. Fabricat numai din ingrediente vegetale, este în mod natural fără lactoză. Descoperă toate bunătățile înghețatei Valsoia fără a face compromisuri la gust!

Se livreaza numai in Bucuresti si Ilfov

Valsoia, o alegere de domeniu: Fără OMG

Încă de la înființare, Valsoia a ales să folosească doar soia din plante nemodificate genetic și declară acest lucru pe ambalajul tuturor produselor.

Procedurile implementate în acest scop sunt foarte stricte, nu doar în faza de achiziție a materiilor prime (țări de origine: Italia, Europa și America de Nord), ci și de-a lungul întregului lanț de producție până la livrarea produsului finit către consumator. . , pentru a preveni ca materialul OMG să devină parte a produselor.

Toate produsele Valsoia respectă reglementările actuale privind OMG-urile, (Regulamentele CE 1829/2003 și 1830/2003) care impun producătorului care le folosește să evidențieze prezența OMG-urilor pe etichetă. Desigur, niciuna dintre etichetele Valsoia nu menționează prezența OMG-urilor. Pentru că niciunul dintre produsele Valsoia nu implică utilizarea OMG-urilor.


Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate