Macrou intreg congelat punga 800g

Alfredo Seafood
33,00 RON
Alfredo Seafood

Macrou intreg congelat rapid (SCOMBER SCOMBRUS)

Provenienta: Capturat
Origine: Insulele Feroe
Peste salbatic pescuit in Atlanticul de Nord.
Textura ferma, gust puternic, aromat, dulce.

Natural 100%, fara aditivi, fara conservanti. Pestele este congelat in mijlocul oceanului direct pe pescador astfel incat se garanteaza cel mai mare grad de prospetime.
Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov.Alfredo Seafood este un brand 100% românesc a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. A urmat în acelaşi an înfiinţarea primului depozit, la Galaţi, inaugurarea fabricii de la Constanţa în 2006, iar şase ani mai târziu deschiderea platformei de prelucrare şi procesare din Bucureşti. În 2017, compania a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 20 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de 2016.

 

Eticheta produsProvenienta: CapturatOrigine: Insulele Feroe Pescuit cu traul Zona de pescuit: FAO 27 Produs congelat rapid! Glazura: 0% Temperatura de depozitare: -18C Păstrare la consumator: in frigider 1zi; la -6C 2-3 zile; la -12C – 2saptamani Se recomanda decongelare lenta. A nu se recongela după decongelare! A se gati inainte de consum!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

 • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

  1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
  2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate

 • Baby Hering punga 1kg
  Hering Baby întreg congelat (Clupea Harengus) Proveniența: capturat Origine: Letonia Produs congelat rapid! Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov.
  14,00 RON
 • Carne scoica punga 500g
  CARNE SCOICA PREFIARTA Provenienţa: de captura Origine: Spania Produs congelat rapid! Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov.
  30,00 RON
 • Cocktail Marinara cu surimi punga 500g
  Cocktail Marinara cu surimi Provenienţa: pescuit extractiv Origine: India Produs congelat! Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov.
  24,00 RON
 • Merluciu Trunchi punga 900g
  Trunchi de merluciu congelat (Merluccius productus) Provenienţa: de captura Origine: Canada Carne alba, textura ferma. Aroma usoara, dulce si delicata. Contine foarte putine grasimi. ...
  25,00 RON
 • Salau salbatic punga 600g
  Salau salbatic punga 600g Salau salbatic (LATES NILOTICUS) Provenienţa: Capturat Temperatura de depozitare: -18°C Se recomanda decongelare lenta! Greutate neta: 600gr Preț pe kg: 87,20 lei ...
  53,00 RON
 • Somon file congelat Norvegia 200g
  File de somon cu piele (Salmo Salar) Origine: Norvegia Provenienţa: de crescătorie Produs congelat. Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov.
  30,00 RON