ORGANIC Solutie curatare sticla si suprafete spray Poliboy 500ml

Poliboy
39,95 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Pentru casa ta și lumea noastră.
• Pe bază de agenți activi 100% naturali
• Surfactanți de zahăr ecologici
• Certificat conform standardului NCP™
• Sticla fabricata 100% din material reciclat
• Vegetarian

Organic Solutie Curatare Sticla si Suprafete Spray Poliboy este un produs de inalta calitate, special creat pentru a curata si proteja suprafetele din sticla si alte suprafete dure.

Cu o formula organica si delicata, acest spray curata eficient si indeparteaza petele si murdaria, lasand suprafetele stralucitoare si fara urme. Formula delicata a produsului protejeaza impotriva deteriorarii si zgarieturilor, facandu-l potrivit pentru utilizare pe o varietate de suprafete, inclusiv oglinzi, geamuri, si alte suprafete dure. Organic Solutie Curatare Sticla si Suprafete Spray Poliboy de 500ml este usor de utilizat si lasa un miros proaspat si placut.

Curatenie igienica si ecologica pentru suprafete de sticla, geamuri si oglinzi

Aplicare:

Deschideți duza. Pur și simplu pulverizați la o distanță de aprox. 20 cm și ștergeți apoi uscat cu o cârpă fără scame. Închideți din nou după utilizare.
Ingrediente: sub 5% surfactanți neionici (surfactanți de zahăr), precum și apă, alcool*, acid lactic, citrat de potasiu. *certificat organic 100% dintre ingrediente sunt de origine naturala.

Ambalaj 100% din materiale reciclate. Goliți complet înainte de reciclare.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate