Panettone (Colomba) cu Mandarine, Frutta e Fiori, Loison, 500g

LOISON
116,00 RON
LOISON

Panettone Mandarin se remarcă prin gustul inimitabil dat de intensitatea citricelor, dar mai ales a Mandarinului Târziu de Ciaculli. Notele de citrice si in mod special al mandarinei se întâlnesc cu dulceața stafidelor de cea mai buna calitate. Un panettone colomba artizanal acoperit cu o bogata glazura parfumată cu migdale italienesti și zahăr granulat. Aluatul cu o textura extrem de pufoasa este imbogatit cu gustul untului cremos si cu vanilie de Madagascar. Un deliciu la masa de Paste!

Loison Pasticceri este o companie artizanală de cofetărie fondată în 1938 de familia cu același nume. Pornind de la un simplu magazin, a devenit celebru și în străinătate pentru producția de prăjituri de Crăciun și de Paște.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate