Panettone (Colomba) Regal Cioccolato Genesi, Loison, 600g

LOISON
153,20 RON
LOISON
Produsul nu este disponibil momentan.

Aluatul moale si pufos este îmbogățit cu picături delicate de ciocolată neagra si o umplutura bogata de crema de ciocolata. Acest panettone savuros este acoperit cu bucle de ciocolată neagră cu un gust bogat și învăluitor. Panettone (Colomba) Regal Cioccolato Genesn este o explozie de ciocolata. Datorită umpluturii delicioase de ciocolată made in Loison, preparată cu cacao de origine din America de Sud, această Colomba de Paște satisface cele mai sofisticate gusturi.

Loison Pasticceri este o companie artizanală de cofetărie fondată în 1938 de familia cu același nume. Pornind de la un simplu magazin, a devenit celebru și în străinătate pentru producția de prăjituri de Crăciun și de Paște.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate