Panettone Filippi traditional cu fructe confiate 750g

Pasticceria Filppi
114,00 RON
Pasticceria Filppi
Disponibil in stoc

Panettone Filippi Traditional Cu Fructe Confiate este sinteza autentica a traditiei si autenticitatii ingredientelor. Untul, faina, ouale si boabele de vanilie sunt amestecate cu experienta pentru a forma o textura tipica dospirii naturale. Cuburi de coaja de portocala confiata imbogatesc si parfumeaza un aluat moale, cu gust delicat. Glazura este bogata si crocanta, obtinuta prin amestecarea migdalelor fine, a zaharului si a albusului de ou.

PENTRU NOI POVEȘTIILE FRUMOASE SUNT CELE ÎNCEPUT BINE și ne învață ceva de împărtășit în fiecare zi. Filippi este una dintre aceste povești, începând din 1972 în Zané, în provincia Vicenza, cu producția de produse de patiserie cu dospit natural (prăjituri). Maica Maria și tatăl Giuliano au scris primul capitol al acestei frumoase povești, cu ingrediente autentice și valori familiale. Astăzi, alături de fiii lor Andrea și Lorenzo, povestea continuă cu același devotament și același entuziasm.

Ingrediente pentru prepararea aluatului (85%): faina de GRAU, coji de portocale confiate 22% (coji de portocala, sirop de glucoza, zahar), unt, galbenus de ou proaspat, apa, zahar, drojdie naturala, miere, sare, aroma naturala (pastaie de vanilie). Ingrediente pentru glazura (15%): zahar, apa, Migdale 12%, faina de migdale 5%, faina de orez, albus de oua, ulei de masline, amidon de porumb, arome. Poate contine urme de NUCI, SOIA si MUSTAR.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate