20%

Praline de ciocolata fara gluten Blue Rose Dark, VANINI 120g

VANINI
13,23 RON 16,54 RON
VANINI

O versiune deosebita a bomboanelor din gama Blue Rose, cu ciocolata neagra crocantă 72% și o umplutură cremoasă de pastă de alune și boabe de cereale fara gluten.


Vanini - ciocolată italiană premium, făcută din boabe de cacao semnificate cultivate în plantații atent selectate, un brand al producatorului ICAM Chocolate by nature.

Deviza ICAM : Ciocolata este pasiunea noastră de peste 75 de ani.

Din anii 40, timp de 3 generatii, ICAM are grijă de lanțul de aprovizionare cu cacao, de oamenii care contribuie la dezvoltarea acestuia, de planeta pe care o locuim și de inovația tehnologică folosită pe tot parcursul procesului de producție.

Lanțul de aprovizionare, oamenii, mediul, inovația sunt bazele pe care se construiește misiunea ICAM.

Dedică tehnologie și cercetare calității ciocolatei.

Eticheta produs VANINI PRALINE BLUE ROSE ASORTATE. Greutate neta:120g. Ingrediente: Praline cu ciocolata cu lapte umplute cu gianduia si fulgi de cocos, masa de cacao minim 32%, masa din lapte minim 26%, invelis: zahar,lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, lecitina din soia, extract de vanilie, umplutura 50% (pasta de alune,zahar,masa de cacao, fulgi de nuca de cocos 4%, unt de cacao, aroma naturala nuca de cocos,extract de vanilie). Praline de ciocolata neagra, masa de cacao minim 56%, invelis: masa de cacao, zahar, unt de cacao, lecitina din soia, extract de vanilie, umplutura 50% (pasta de alune, zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, cafea macinata 2%, lapt praf degresat, extract de vanilie). Praline de ciocolata neagra, masa de cacao minim 56% cu umplutura de gianduia 5% si alune intregi 28%: zahar,unt de cacao, lecitina din soia, extract de vanilie, pasta de alune, alune intregi, unt de cacao, lapte praf integral si degresat.Praline de ciocolata cu lapte, masa de cacao minim 32%, lapte 26% cu umplutura de gianduia si orez crocant, invelis: zahar, lapte praf integral, unt de cacao, lecitina din soia, extract de vanilie, umplutura 45%: pasta de alune, zahar, masa de cacao, orez crocant 2% (faina de orez,zahar,sare), lecitina din soia, extract de vanilie. Poate contine alte nuci. Fara gluten. Declaratie nutritionala: valori medii per 100g : Valoare energetica 2412kJ/580kcal; Grasimi 40g ( dintre care acizi grasi saturati 18g), Glucide 45g (din care zaharuri 37g), Fibre 4.5g, Proteine 7.7g; Sare 0.05g. A se pastra in loc racoros si uscat, temperatura 18oC. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data imprimata pe ambalaj. Produs in Italia de ICAM S.p.A. Via Pescatori 53, 23900 Lecco. Distribuitor Global Mirex SRL, str. Aristide Pascal, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, tel: 0371427238.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate