Prosecco DOC Treviso Rose Millesimato Brut, Ca’ di Rajo, 750 ml

63,50 RON
Disponibil in stoc

Prosecco Rosé Millesimato Brut îmbină soiul Glera, prezent la 90%, cu 10% Pinot Noir. Soiul nobil de struguri roșii se păstrează în must pentru a extrage arome și culoare, dând astfel vinului spumant o nuanță de roz pal. Producția are loc printr-o metodă de charmat lung cu 90 de zile în autoclavă. Vinul spumant are un perlaj elegant, foarte fin si persistent. Culoarea roz exprimă tot rafinamentul acestor bule. Nasul dezvăluie note de trandafir, fructe de pădure proaspete și căpșuni. In gură are o structură bună, echilibrată și savuroasă.

Sufletul și inima producatorului de vinuri La Marca sunt cele 8 vinări cooperative asociate situate în toată zona Treviso. O avere consolidată, păzită și hrănită în fiecare zi cu pasiune și angajament.

La Marca acoperă producția ambelor denumiri prestigioase de Prosecco: Prosecco DOC (Denumire de origine controlată), cu arome florale delicate, fructe din câmpiile generoase și Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG (Denumire de origine controlată și garantată) , care se extinde în zonele de deal cele mai inaccesibile, dar însorite, cu vinurile sale spumante nobile și elegante

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate