Solutie Bio pentru curatare baie, spray Poliboy 500ml

Poliboy
24,78 RON
Poliboy

CALITATE DE MARCĂ DIN 1930 – FABRICAT ÎN GERMANIA

Pentru casa ta și lumea noastră.

• Pe bază de agenți activi 100% naturali

• Surfactanți de zahăr ecologici

• Arome proaspete din uleiuri esențiale

• Certificat conform standardului NCP™

• Sticla fabricata 100% din material reciclat

• Vegetarian

Curatenie igienica si ecologica pentru baie – robinete, chiuvete, faianta,gresie si cabine de dus.

Aplicare: Deschideți duza. Pur și simplu pulverizați, lăsați să se înmoaie pentru o perioadă scurtă de timp, clătiți sau ștergeți și apoi ștergeți cu o cârpă uscată. Repetați aplicarea pentru murdăria persistentă și lăsați să se înmoaie puțin mai mult. Închideți din nou după utilizare. Nu aplicați pe materiale sensibile la acizi, cum ar fi marmura.

Ingrediente: sub 5% surfactanți neionici (surfactanți de zahăr), surfactanți anionici (surfactanți aminoacizi), parfumuri (limonen din ulei de grepfrut-/lămâie*) precum și apă, alcool certificat organic, acid citric, acid lactic, xantan. 100% dintre ingrediente sunt de origine naturală.

Ambalaj 100% din materiale reciclate.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate