Tarta cu ciocolata Arcogel 1.4kg

GruppoDac
93,18 RON
GruppoDac

Produs congelat

Tarta cu ciocolata este un desert divin de bun si reconfortant, facut din aluat si ciocolata neagra, cel mai indragit de adulti si copii, la fel ca si clasicul tort de ciocolata!

Se livreaza numai in Bucuresti si IlfovArcogel este secțiunea de alimente congelate a liniei Arco și include tot felul de produse congelate din gama de mărci GruppoDac.

Carne, fructe, legume și pește, toate procesate pentru noi de lideri din industrie, promițând cele mai înalte standarde de calitate, care lucrează și ambalează ingrediente în conformitate cu ghidurile specifice, care sunt concepute în mod unic în funcție de nevoile clienților.

Linia este așadar o cămară, special concepută pentru a satisface mai bine cerințele clientului și cu un ochi mereu atent asupra autenticității produsului.

  1. TORT CU CIOCOLATA ARCOGEL. Cantitate 1.4Kg. Ingrediente: blat in crusta de cacao si pandispan cu prune ( faina de grau, zahar, ulei si grasime vegetala (palmier, nuca de cocos si floarea soarelui) oua, amidon de cartof, unt, pudra de cacao (0.5% in produsul final), apa, sirop glucoza-fructoza, agenti de crestere: E450, E500, amidon de grau, emulgator, sare, arome), umplutura de ciocolata ( apa, zahar, uleiuri vegetale si grasimi :palmier, floarea soarelui si rapita),  sirop glucoza-fructoza, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi, lapte praf degresat, amidon modificat, dropsuri de ciocolata (0.1% din produsul final)-( masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia, arome), fibre vegetale, arome, sare, regulator de aciditate, décor: ciocolata 2% din produsul final ( zahar, masa de cacao,unt de cacao, lecitina din soia, ulei din palmier si nuca de cocos, arome. Poate contine urme de nuci. Se decongeleaza 2-3 ore la temperatura camerei. Se pastreaza la frigider la 4oC pana la 3 zile.Temperatura de depozitare: -180C. A nu se recongela dupa congelare ! Declaratie nutritionala: valori medii per 100gr: A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul:  vezi data. Distribuit in Italia de Dac Spa, Via Marconi 15-25020 Flero (BS). Distribuitor in Romania: Global Mirex SRL, str. Aristide Pascal, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, tel: 0371427238. Cod produs: 82072.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate