Te intrebi de ce sa alegi produsele Cris-Tim? Iata cateva motive

  1. Alege produse romanesti si bucura-te de un gust inconfundabil
  2. Bunatatile Cris-Tim, ideale pentru o alimentatie echilibrata
  3. Opteaza pentru sustenabilitate

Odata cu ritmul de viata alert al multora dintre noi, timpul petrecut in bucatarie este redus in mod considerabil. Din acest motiv, multe persoane cauta solutii rapide de preparate gustoase pentru momentele in care nu au timpul necesar sa gateasca.

O varianta tot mai apreciata sunt produsele de tipul mezelurilor sau cascavalului, ce pot fi integrate cu usurinta in alimentatia zilnica. Bineinteles, brandul producator al acestora conteaza intr-o mare masura intrucat poate influenta calitatea produselor. Cris-Tim a fost si inca este un brand apreciat in intreaga tara datorita mezelurilor de inalta calitate, realizate din ingrediente naturale.

Tocmai din acest motiv am introdus si noi produsele acestui brand in gama noastra de produse, pentru a va oferi nu doar calitate, ci o adevarata experienta culinara.

In acest articol am pregatit pentru tine cateva motive pentru care produsele Cris-Tim sunt o optiune ideala pentru momentele cand, pur si simplu, nu ai timp sau chef sa intri in bucatarie.

 

Alege produse romanesti si bucura-te de un gust inconfundabil

 

Chiar daca multa lume prezinta reticenta cand este vorba de mezeluri, noi spulberam miturile si te incurajam sa alegi mezelurile Cris-Tim, iar motivele sunt numeroase. Brandul 100% romanesc este unic datorita ingredientelor naturale utilizate in prepararea produselor, dupa retete autentice.

De asemenea, mezelurile de calitate iti pun la dispozitie o varietate de optiuni culinare, putand  fi consumate propriu-zis, integrate in sandvisuri, in aperitive sau alt tip de preparate. Avand un gust memorabil, consumul acestor mezeluri poate crea o adevarata experienta gastronomica, producand o explozie de texturi si arome. 

Nu putem neglija nici faptul ca produsele Cris-Tim fac parte dintr-o ampla traditie culinara, ce a incantat papilele gustative a numeroase generatii. Gustul unic si numerosii ani pe piata sunt dovada calitatii cu care au fost realizate mezelurile. Sortimentele variate fac ca fiecare persoana sa isi gaseasca preparatul favorit, de gustul caruia sa se bucure indiferent de momentul zilei.

 

Bunatatile Cris-Tim, ideale pentru o alimentatie echilibrata


Mezelurile sunt o componenta esentiala a unei alimentatii armonioase, mai ales daca sunt realizate din ingrediente naturale. Un lucru deloc de neglijat la produsele din gama noastra Cris-Tim este absenta E-urilor, fapt ce le face ideale consumului zilnic.

Avand un continut bogat in proteine, zinc, fier si alte vitamine, mezelurile contribuie la construirea si repararea tesuturilor, iar existenta fierului este esentiala pentru circulatia oxigenului in sange in parametri optimi. In plus, ingredientele proaspete de inalta calitate ofera un gust si o aroma deosebita fiecarui preparat. 

De asemenea, pentru o transparenta cat mai mare, Cris-Tim a introdus pe ambalajul produselor sale procentul de carne pe care o contine fiecare preparat in parte. Acest lucru vine ca urmare a dorintei consumatorilor de a cunoaste informatii corecte privind calitatea si cantitatea produselor.

 

Opteaza pentru sustenabilitate


Probabil ca tot auzi pretutindeni acest termen- sustenabilitate si probabil te intrebi ce legatura are sustenabilitatea cu produsele de la Cris-Tim. Ei bine, achizitionand astfel de produse sprijini producatorii locali, insa contribui si la propria sanatate si stare de bine. Alegand produse fara E-uri in compozitie poti adopta un stil de viata sanatos, consumand aportul necesar de vitamine si minerale necesare unei dezvoltari armonioase.

Asadar, acestea au fost cateva motive pentru care produsele din gama noastra de la Cris-Tim sunt o optiune ideala de consum, indiferent de varsta, dar si versatila, totodata. Ai la dispozitie numeroase modalitati de consum ale produselor, dupa bunul plac, deci alege-le pe cele preferate.