20%

Ceai solubil de musetel fara zahar, Bonomelli

Bonomelli
14,98 RON 18,73 RON
Bonomelli

Mușețel solubil fără zahăr obținut dintr-un extract de flori de mușețel cultivate și selectate cu grijă în toată lumea. Bonomelli a conceput pentru tine acest produs care, pe langa pastrarea tuturor calitatilor extractului de musetel, contine melatonina, care contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, si magneziu, care contribuie la reducerea oboselii si oboselii. Efectul benefic al melatoninei se obtine prin administrarea a 1 mg de melatonina chiar inainte de culcare. Mușețelul solubil fără zahăr este un supliment alimentar, de aceea nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei alimentații variate, echilibrate și al unui stil de viață sănătos.

MOD DE PREPARARE

Turnați plicul într-o cană (120 ml)

Se toarnă apă la temperatura dorită și se amestecă

Vă recomandăm 1 plic pe zi, chiar înainte de culcare


In 1908, Luigi Amedeo Bonomelli, condus de pasiunea si expertiza sa in lumea ierburilor medicinale, și-a deschis propria farmacie de plante medicinale la Milano. Acesta a marcat începutul unei aventuri de afaceri care s-a caracterizat de atunci prin cautarea constanta a echilibrului perfect intre gust si bunastare.

Calitatea Bonomelli a mers intotdeauna mână în mână cu bunele obiceiuri ale consumatorilor italieni, datorită unei game cuprinzătoare de produse: ceaiuri de musetel, inclusiv ceai de musetel Filtrofiore, singurul care include totata floarea, ceaiuri din plante și infuzii.

Astazi, ca si in trecut, fiecare plic de ceai Bonomelli contine aceeasi pasiune si expertiza, rezultatul unui „know-how” care a fost cultivat de mai bine de o sută de ani pentru a va aduce toata placerea naturii intr-o ceasca.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse similare