Pachet Promo 1+1 Gel igienizant pentru maini 125 ml

12,99 RON
Cod produs - SKU Promo13

Pachet Promo 1+1 Gel dezinfectant de maini 125 ml

Contine alcool, cu actiune rapida si imediata. Mod de utilizare: Aplicati 1-2 picaturi in palma si masati 30-60 secunde. Produsul se utilizeaza fara apa. Se evapora rapid. Doar pentru uz extern. Nu utilizați in zona ochilor, zone iritate si zone lezionate.

Eticheta produsGEL PENTRU MAINI 125 ml. Cu actiune rapida si imediata. Contine Alcool. Ingrediente: Alcool denaturat, apa, glicerina, carbomer, hidroxid de sodiu. Inregistrarea produsului: 61289. Mod de utilizare: Aplicati 1-2 picaturi in palma si masati 30-60 secunde. Produsul se utilizeaza fara apa. Se evapora rapid. ATENTIE: ESTE INFLAMABIL. Doar pentru uz extern. – Nu utilizați în zona ochilor, zone iritate si zone lezionate. A SE EVITA CONTACTUL CU OCHII SI MUCOASELE; in caz de contact cu ochii spalati imediat cu apa din abundenta si solicitati sfatul medicului. La ingerare solicitati imediat sfatul medicului si aratati eticheta. ATENTIE! Nu lasati la indemana copiilor! A se tine la distanta de surse de foc si caldura. Respectati instructiunile si modul de folosire! Numar lot: vezi ambalaj. Distribuit in Italia de Archilab SNC - Via Nazionale,11 Archi – Reggio Calabria. Distribuitor: Global Mirex Srl, Aristide Pascal Nr.29-31, Sect 3, Bucuresti, tel: 0371427238.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate