Risotto cu hribi, GRAN CUCINA, 210 gr

31,00 RON

Risotto cu Hribi, Gran Cucina

Fără glutamat sau conservanți și cu termen de valabilitate de 3 ani, risotto-ul nostru este un prim fel sănătos, hrănitor și gustos, potrivit și pentru copii și cei care urmează o dietă vegetariană. Nu este necesar sa cauti reteta, totul este deja preparat.

Se prepară ușor și rapid: se adaugă continutul borcanului in 600 ml de apă și se fierbe 15 minute fără capac la foc mediu, amestecând din când în când, până când apa este complet absorbită. Folosește un cubulet de unt și câteva linguri de brânză parmezan pentru a da un plus de savoare.

Preparat pentru 2/3 portii.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de umiditate și surse de lumină și căldură.

Termen de valabilitate 36 luni.

Cu o traditie de la inceput de secol XIX, pastrate cu rigurozitate si transmise din generatie in generatie, retetele bucatariei piemontese, Gran Cucina le aduce astazi catre tine pentru a te bucura de cele mai delicioase preparate cu caracter italian.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate