Solutie curatare piele Poliboy 375 ml Spray

Poliboy
30,10 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Pentru toate tipurile de piele
⦁ Pentru piele intoarsa si piele lucioasa
⦁ Curata rapid si in profunzime
⦁ Improspateaza culorile
⦁ Prietenos cu piele
⦁ Cu ulei natural de portocale
⦁ 375 ml

Curăță și protejează pielea cu soluția de curățare Poliboy! Aceasta elimină rapid murdăria și încăpățânările, lăsând o peliculă de protecție pe suprafața tratată. Disponibilă în flacon cu spray de 375 ml.

Detergent pentru piele
Pentru toate pielea moale și netedă, în toate culorile, precum și materiale mixte. Ideal pentru mobilier, genți, pantofi, îmbrăcăminte pentru motociclete și accesorii de echitație.
Curățenie blândă/ Protejează pielea / Rapid și ușor
Clătirea nu este necesară – pur și simplu lăsați să se usuce.
Revigorează culorile, pentru culori închise și deschise. Aromă fructată. Sustenabilitate certificată a companiei
Aplicare: Duza deschisă. Pulverizați un strat subțire de POLIBOY pe zona murdară și curățați cu un burete sau o cârpă umedă. Clătirea nu este necesară. Pur și simplu lăsați să se usuce. Pentru murdăria persistentă, repetați aplicarea, permițând POLIBOY să acționeze pentru scurt timp. Piele rugoasă după uscare. Închideți duza după utilizare. Testați în prealabil pe o zonă neobservată. Frecați ușor suprafețele. Vă rugăm să rețineți instrucțiunile de îngrijire recomandate de producătorul pielii. Pentru îngrijirea pielii netede recomandăm POLIBOY Soluție Îngrijire Piele Intensiv 200 ml
Ingrediente: sub 5% surfactanți anionici, surfactanți amfoteri, parfumuri (limonen), benzisotiazolinonă.
Goliți complet înainte de reciclare.
Ambalaj 100% din materiale reciclate.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate