Solutie ingrijire mobila Intensiv spray Poliboy 375 ml

Poliboy
30,69 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Curata, ingrijeste si protejeaza

  •  Pentru toate tipurile de lemn lacuit / acoperit cu mastic
  •  Duce la disparitia petelor si zgarieturilor
  •  Protectie durabila impotriva uzurii cotidiene, decolorarii si petelor
  •  Cu ulei natural de avocado si susan
  •  200 ml

 

Descopera solutia ideala pentru ingrijirea intensiva a mobilei cu produsul Poliboy. Aceasta solutie profesionala de ingrijire in spray curata si protejeaza mobila impotriva petelor si zgarieturilor, redandu-i stralucirea si aspectul nou. Cu o capacitate de 375 ml, acest produs este usor de utilizat si ideal pentru orice tip de mobilier. Comanda acum solutia Poliboy si bucura-te de o mobila curata si stralucitoare!

Terapie intensivă pentru mobilă.Pentru toate lemnele lacuite,rame de ferestre, căpriori și ratan.
Curățenie igienică,leagă praful,îndepărtează denivelarile și petele, conferă o strălucire fără dungi ! Îngrijire temeinică cu ulei natural de avocado și semințe de susan.Protecție de durată împotriva uzurii zilnice, a decolorării și a petelor.

Aplicare: Agitați bine înainte de utilizare. Deschideți duza. Pulverizati un strat subtire si uniform de la cca. 20 cm distanță și lustruiți cu o cârpă. Testați mai întâi pe o zonă neobservată. Nu pulverizați direct pe zone mai vechi, sensibile sau cu pori deschiși sau mai mici. Îndepărtează ceara și alte straturi de reziduuri. Închideți duza după utilizare.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate