Capsule cafea - Compostabile - tip Nespresso Miscela D'Oro Gold (10 buc/cutie)

Miscela d'Oro
20,19 RON
Miscela d'Oro

Un blend de cafea de calitate superioara 100% arabica, atent selectionata, intensa, dulce si cu o aroma delicata.

Acum gasesti blendul preferat si in varianta compostabila!

Ce inseamna un produs Compostabil?

Un produs compostabil este in general biodegradabil si inseamna ca se poate transforma in compost. Produsele compostabile sunt un fel de ingrasamant pentru sol, ca de exemplu fructele, lemnul pe care le regăsim aruncate pe sol, se transforma in compost intr-un anumit interval de timp.

Traditia de peste 70 de ani in prajirea cafelei se imbina armonios cu ultimele tehnologii in procesul de productie. In cafeaua si in capsulele noastre vei regasi aceleasi blenduri de cafea folosite de profesionistii din lumea intreaga in coffee-shop-uri si barurile cele mai exclusiviste.

Eticheta produs Un amestec 100% cafea Arabica cu aroma dulce si delicata. O cafea parfumata si aromata, prajita mediu. Continut: 10 capsule de cafea prajita si macinata compatibile cu sistemul NESPRESSO. Greutate neta: 50g. Aroma, aciditate, corp si crema: vezi reprezentarea grafica de pe ambalaj. Ingrediente: 100% cafea premium Arabica origine America Centrala si de Sud. A se pastra la loc uscat si racoros. Produs la data de / Lot / A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj. Produs si ambalat de Miscela D’Oro SPA, 98124, Via E. Fermi-Z.I.R., Messina, Italia. Distribuit de: Global Mirex Srl, Aristide Pascal 29-31, 031443, Bucuresti, Romania www.globalmirex.com.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate