Capsule cafea decofeinizata Pods Miscela d'Oro (18 buc x 7 g)

Miscela d'Oro
38,80 RON
Miscela d'Oro
Cod produs - SKU M401

Amestec de cafea decofeinizata cu o aroma intensa si o crema moale.

Dulce, cremos, delicat, cu note de biscuiți, tutun și ciocolată.


Povestea Miscela d’Oro incepe in anul 1946 in Sicilia cand Don Umberto Urbano a inceput sa prajeasca boabe de cafea de origini nobile. Visul lui era acela de a avea un blend desavarsit "de aur", una Miscela d'Oro! Respectul pentru traditia si onoarea tipice siciliene, s-au transmis din generatie in generatie, Miscela d'Oro cucerind cele mai rafinate si elegante restaurante si cafenele din Sicilia. In anii '70, prajitoria artizanala, investeste in tehnologia de avangarda si incepe sa cucereasca lumea intreaga pornind de la New York. Astazi Miscela d'Oro a adus valoarea, traditia si onoarea caracteristice Siciliei in 35 de tari, printre care si Romania.

Eticheta produsESPRESSO DECAF Un amestec de cafea decafeinizata cu aroma intensa si o crema fina. Continut maxim de cofeina: 0,10%. O cafea intensa si cremoasa, prajita mediu. Continut: 18 capsule de cafea prajita si macinata compatibile cu sistemul NESPRESSO. Greutate neta: 7gx 18 capsule. Special pentru espressoarele electrice. Aroma, aciditate, corp si crema: vezi reprezentarea grafica de pe ambalaj. Ingrediente: Cafea Arabica din America Centrala si de Sud si cafea Robusta cu origine Asia si Africa. Prajit si ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la loc uscat si racoros. Produs la data de / Lot / A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj. Produs si ambalat de Miscela D’Oro SPA, 98124, Via E. Fermi-Z.I.R., Messina, Italia. Distribuit de: Global Mirex Srl, Aristide Pascal 29-31, 031443, Bucuresti, Romania www.globalmirex.com.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate