20%

Ceai de Ghimbir si Turmeric infuzie, Bonomelli

Bonomelli
9,83 RON 12,29 RON
Bonomelli

Infuzie 100% naturala compusa exclusiv din Ghimbir si Turmeric, fara adaos de alte ingrediente.

În cultura orientală infuzia obținută din unirea rădăcinilor de ghimbir (recunoscută pentru susținerea proceselor digestive naturale) și turmeric (bogată în uleiuri esențiale capabile să ajute la formarea enzimelor digestive) este folosită pentru gustul său intens și este deosebit de potrivită după mese.

Infuzia de ghimbir și turmeric Bonomelli este ambalată cu respect pentru natură: toate materialele sunt 100% reciclabile.

MOD DE PREPARARE

CU APA CALDA: se pune un plic intr-o cana si se toarna apa clocotita, nu direct pe filtru. Se lasa la infuzat 4-5 minute.

CU APA RECE: se toarna apa proaspata intr-un pahar care contine un plic si se lasa la infuzat 7 minute.

Îl poți savura simplu sau îl îndulci, de preferință cu miere.


In 1908, Luigi Amedeo Bonomelli, condus de pasiunea si expertiza sa in lumea ierburilor medicinale, și-a deschis propria farmacie de plante medicinale la Milano. Acesta a marcat începutul unei aventuri de afaceri care s-a caracterizat de atunci prin cautarea constanta a echilibrului perfect intre gust si bunastare.

Calitatea Bonomelli a mers intotdeauna mână în mână cu bunele obiceiuri ale consumatorilor italieni, datorită unei game cuprinzătoare de produse: ceaiuri de musetel, inclusiv ceai de musetel Filtrofiore, singurul care include totata floarea, ceaiuri din plante și infuzii.

Astazi, ca si in trecut, fiecare plic de ceai Bonomelli contine aceeasi pasiune si expertiza, rezultatul unui „know-how” care a fost cultivat de mai bine de o sută de ani pentru a va aduce toata placerea naturii intr-o ceasca.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate