Heitmann pur Oxi Color pentru scos pete 500 g

Heitmann
28,56 RON
Heitmann
Disponibil in stoc

OXI COLOR PRAF CONCENTRAT ELIMINARE  PETE 500 g HEITMANN® – CALITATE DE MARCA DIN 1874 – FABRICAT IN GERMANIA 
Cu Oxigen, soda si enzime

·Dizolvant foarte puternic impotriva multiplelor pete persistente

·Potrivit pentru toate temperaturile, rufe colorate sau albe

·Poate fi folosit in masina de spalat sau pentru a trata individual petele

·Actiune puternica impotriva petelor.

·Protejeaza culoarea.

·Cu putere de dizolvare a grasimilor.

·Fara fosfati, clor, bor si inalbitori optici.

·Oxigenul activ se descompune integral.

·Ambalaj 89% din materiale reciclate

·

Dizolvant foarte puternic impotriva multiplelor pete persistente, protejand culorile. Imbunatateste puterea de spalare a detergentului.. HEITMANN® Oxi Color este optimizat pentru detergentii moderni si are eficacitate la toate temperaturile.Oxigenul sau multi-activ indeparteaza chiar si pete persistente, eliminate prin inalbire, ca de ex. vin rosu, fructe, suc, cafea, ceai, pamant si iarba.In plus, igienizeaza si dezodorizeaza.Formula degresanta dizolva chiar si cele mai persistente pete de grasime.Pentru rufele colorate si albe.Elimina mirosurile.Rufe curatate igienic. Notita – ECO: Oxigenul activ se descompune complet la spalat, nu contine fosfat, clor, bor, inalbitor optic.
Spalare automata : Depinzand de gradul de murdarie se va adauga 1-2 linguri dozaj (35-70 mg) de HEITMANN OXI la detergent, la spalarea principala sau la prespalare.
Praf de inmuiere : Textilele cu suprafata tratata sau cu fermoare, nasturi sau nituri din metal nu se inmoaie. Se dizolva 2 linguri dozaj (70g) de HEITMANN OXI in 4 l apa. Lasati la inmuiat 6 pana la 12 ore. Apoi se spala.
Tratarea petelor: Dizolvati ½ lingura de dozaj (17g) in aprox. 100 ml de apa calda. Aplicati direct pe pata si eventual masati zona si lasati sa actioneze 10 minute. Apoi clatiti si spalati in mod normal. Va recomandam sa purtati manusi de protectie.. Atentie la intrebuintare: A nu se folosi pe lana, matase, suprafete tratate sau piele. A se testa rezistenta culorilor intr-un loc  ascuns, inainte de folosire A se tine cont de indicatiile de pe textile A se depozita la loc racoros, uscat si in recipient inchis.  A nu se amesteca cu inalbitori pe baza de clor.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate