15%

Pachet Promo Ciocolata Calda Arthemia - Mix 10 plicuri (la alegere)

Arthemia
44,20 RON 52,00 RON
Arthemia

Pachet Promo Ciocolata Calda Arthemia - Mix 10 plicuri (la alegere)

Rasfata-ti simturile cu 10 gusturi (la alegere) din cea mai cremoasa ciocolata calda Arthemia. Mentioneaza-ti gusturile preferate, in sectiunea de comentarii, inainte de finalizarea comenzii:

 • Ciocolata calda Clasica
 • Ciocolata calda cu Lapte 
 • Ciocolata calda cu Caramel
 • Ciocolata calda cu Alune de Padure
 • Ciocolata calda cu Alune de Padure Gianduia
 • Ciocolata calda cu Fulgi de Cocos
 • Ciocolata calda Alba
 • Ciocolata calda Alba cu Alune de Padure
 • Ciocolata calda cu Portocala si Scortisoara
 • Ciocolata calda Fondente

MOD DE PREPARARE : Turnati continutul plicului in 125 ml lapte rece si puneti la fiert amestecand continuu pana se ingroasa.

Consistenta finala a ciocolatei trebuie sa fie apropiata de cea de budinca.

RECOMANDARI : de preferat a se utiliza un vas de teflon pentru fierbere.Arthemia este lider de piata pe segmentul de ceai si ciocolata calda. Ciocolata calda Arthemia se prezinta in pliculete monodoza cu un ridicat continut de cacao de cea mai buna calitate. Nu are gluten, nu are OGM si nici grasimi hidrogenate. Este extrem de facil de preparat iar rezultatul este o ciocolata extrem de cremoasa si consistenta.

Eticheta produshttps://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-clasica-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-lapte-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-caramel-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-alune-de-padure-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-alune-de-padure-gianduia-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-fulgi-de-cocos-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-alba-arthemia-36plicuri/32g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-alba-cu-alune-de-padure-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-portocala-si-scortisoara-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-fondente-arthemia-36-plicuri/35g.html

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

  1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
  2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate