Pachet Promo Ciocolata Calda Arthemia - Mix 10 plicuri (la alegere)

Arthemia
60,05 RON
Arthemia
Cod produs - SKU Promo03

Pachet Promo Ciocolata Calda Arthemia - Mix 10 plicuri (la alegere)

Rasfata-ti simturile cu 10 gusturi (la alegere) din cea mai cremoasa ciocolata calda Arthemia. Mentioneaza-ti gusturile preferate, in sectiunea de comentarii, inainte de finalizarea comenzii:

 • Ciocolata calda Clasica
 • Ciocolata calda cu Lapte 
 • Ciocolata calda cu Caramel
 • Ciocolata calda cu Alune de Padure
 • Ciocolata calda cu Alune de Padure Gianduia
 • Ciocolata calda cu Fulgi de Cocos
 • Ciocolata calda Alba
 • Ciocolata calda Alba cu Alune de Padure
 • Ciocolata calda cu Portocala si Scortisoara
 • Ciocolata calda Fondente 

MOD DE PREPARARE : Turnati continutul plicului in 125 ml lapte rece si puneti la fiert amestecand continuu pana se ingroasa.

Consistenta finala a ciocolatei trebuie sa fie apropiata de cea de budinca.

RECOMANDARI : de preferat a se utiliza un vas de teflon pentru fierbere.



Arthemia este lider de piata pe segmentul de ceai si ciocolata calda. Colectia de 24 de gusturi de ceai, rafinate si exclusive este compusa din esentele si aromele unor soiuri atent selectionate provenite din agricultura biologica. Ceaiurile Arthemia nu au gluten, nu au OGM si nici grasimi hidrogenate.

Eticheta produshttps://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-clasica-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-lapte-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-caramel-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-alune-de-padure-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-alune-de-padure-gianduia-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-fulgi-de-cocos-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-alba-arthemia-36plicuri/32g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-alba-cu-alune-de-padure-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-cu-portocala-si-scortisoara-arthemia-36-plicuri/35g.html https://www.alimenteacasa.ro/ciocolata-calda-fondente-arthemia-36-plicuri/35g.html

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

 • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

  1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
  2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate