Reductie de otet balsamic Toschi 260 ml

Gino-Toschi
16,92 RON
Gino-Toschi
Cod produs - SKU G20

Reductia Gino Toschi cu Otet Balsamic de Modena IGP contine, in caracterul practic si inovativ, toata traditia si aroma inconfundabila a Otetului Balsamic de Modena. Foarte usor de folosit, se potriveste cu orice fel de mancare iar capacul practic cu gura de scurgere il face potrivit pentru decoratiuni culinare.

Această glazură densă este foarte ușor de utilizat: o cantitate mică este suficientă pentru a spori gustul fiecărui fel de mâncare.


Cu o traditie de peste 70 de ani, Toschi s-a impus ca lider de piata printr-o gama ampla de produse si ingrediente de cea mai buna calitate. Specializati in retete inedite de dulceturicu cirese amare, Toschi reuseste sa ne surprinda mereu prin gustul si explozia de arome din produsele sale. Otetul balsamic reprezinta unul din produsele de top ale producatorului ce respecta intru totul traditia si know-how-ul specific orasului Modena.

Eticheta produsGlazura Balmi cu otet balsamic de Modena. Ingrediente: concentrat de must de struguri, otet balsamic de Modena 39%, (otet de vin, concentrat de must de struguri, colorant caramel E150d), agenti de ingrosare: amidon si guma de xanthan, colorant caramel E150d. Contine sulfiti. Greutate neta: 260 ml. Agitati bine inainte de folosire. Termen de valabilitate - vezi ambalaj. Termenul de expirare se refera la o sticla nedeschisa si depozitata corect.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate