Servetele umede parchet laminat Poliboy 15 bucati

Poliboy
39,27 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Pentru podele sensibile la umezeala
⦁ Rapid si usor: ideal pentru zonele cu folosire intensa, cum ar fi coridoare, intrari
⦁ Ingrijire cu ulei natural de jojoba
⦁ Absorbtie excelenta a murdariei datorita structurii materialului care permite retentia acesteia
⦁ Destinat si podelelor din linoleu, pluta si vinil
⦁ 15 servetele, 22 x 30 cm

Aceste servetele umede pentru îngrijirea parchetului laminat sunt un produs eficient și convenabil pentru a curăța și proteja parchetul tău. Fie că dorești să înlături murdăria sau să oferi o protecție împotriva zgârieturilor și uzurii, aceste servetele îndeplinesc cu ușurință aceste sarcini.

Fiecare servetel conține o formulă specială care îngrijește și protejează parchetul laminat, asigurându-se că suprafața rămâne strălucitoare și fără urme. Servetelele sunt ușor de utilizat, putând fi aplicate cu ușurință fără a fi nevoie de clătire ulterioară.

Fie că vrei să cureți rapid și eficient suprafața parchetului tău sau să oferi o protecție suplimentară împotriva uzurii și a zgârieturilor, servetele umede pentru parchet laminat Poliboy sunt un produs practic și eficient pentru îngrijirea parchetului tău.

Șervetele umede pentru parchet si parchet laminat. De asemenea, pentru linoleum, pardoseli de vinil, pardoseli din plută sigilată și scări din lemn. Ideal pentru curățări rapide ocazionale.
Formulă anti-umiditate protejează lemnul și articulațiile de umflare. Absorbție excelentă a murdăriei
Ulei natural de jojoba condiţionează şi păstrează suprafaţa.
Prietenos cu pielea auditat și mărturisit de dermatest©
Ingrediente: mai puțin de 5% agenți tensioactivi neionici, agenți tensioactivi anionici, parfumuri (hexilcinamal, benzilsalicilat, linalol) benzisotiazolinonă, metilizotiazolinonă.
Nu este potrivit pentru igiena personală.

Aplicare: Îndepărtați sau aspirați murdăria grosieră în prealabil. Scoateți șervețelele din ambalaj, așezați-o pe un mop adecvat sau pur și simplu utilizați-o manual. Ștergeți ca de obicei – nu este necesară clătirea! Închideți bine ambalajul după utilizare. Aruncați șervețelele uzate la gunoiul menajer. Dacă ștergeți suprafețe delicate (de exemplu, podele unse sau cerate, testați mai întâi pe o zonă discretă.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate