Servetele Umede Ingrijire Piele Pantofi Poliboy 10 bucati

Poliboy
16,66 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Ingrijire permanenta pentru incaltaminte

 •  Pentru toate tipurile de incaltaminte din piele neteda si artificiala
 •  Stralucire matasoasa fara luciu
 •  Curata rapid, regenereaza culoarea
 •  Prietenos cu pielea
 •  Ingrijire si protectie cu ceara de carnauba
 •  10 servetele, 15 x 20 cm

Aceste servetele umede pentru îngrijirea pielii și pantofilor de la Poliboy sunt un produs excelent pentru curățarea și protejarea articolelor din piele. Formula sa specială îngrijește și protejează pielea, hidratând-o și păstrând-o moale și flexibilă.

Servetelele umede pentru îngrijirea pielii și pantofilor Poliboy sunt perfecte pentru curățarea și protejarea pantofilor, geantelor sau altor articole din piele. Aceste servetele de curățare sunt ușor de utilizat și pot fi transportate oriunde.

Alege servetelele umede pentru îngrijirea pielii și pantofilor Poliboy pentru a-ți proteja și îngriji articolele din piele. Cu acest produs de înaltă calitate, vei putea curăța și proteja articolele din piele, fără a le deteriora sau a afecta mediul înconjurător.

Îngrijiți pielea fină și artificială în toate culorile.
Ideal pentru utilizare în călătorii.
Curățare rapidă și blândă, prietenos cu pielea.
Impregnare – protejează împotriva umezelii și petelor.
Îngrijire și strălucire,hrănește, împrospătează culorile și conferă o strălucire mătăsoasă.
Testat dermatologic-alergologic”
Instrucțiuni de îngrijire: Scoateți șervețelul, ștergeți pantofii, gențile etc. lăsați-i să se usuce – gata! Lustruiți pentru și mai multă strălucire. Testați pe o zonă neobservată înainte de utilizare. Închideți pachetul după utilizare. Aruncați hârtia uzată la gunoiul menajer.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

 • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

  1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
  2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate