Servetele umede pentru gresie si faianta Poliboy 15 bucati

Poliboy
39,27 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

Cu servetelele umede pentru gresie si faianta Poliboy, curatarea suprafetelor din baie si bucatarie devine o sarcina usoara si eficienta. Concepute pentru a elimina petele si murdaria, aceste servetele sunt ideale pentru a mentine aspectul stralucitor al gresiei si faiantei. Cu un parfum placut si o formula delicata, servetelele Poliboy nu doar ca curata, ci si protejeaza suprafetele, pastrandu-le curate si lucioase pentru mai mult timp

Ideal pentru curățări rapide. Curăță puternic și temeinic.
Mai ales bun la ridicarea murdăriei datorită structurii de reținere a murdăriei a șervețelului. Stralucire naturala fara pete
Formula contra murdărieipermite ca murdaria sa fie indepartata mult mai usor atunci cand este folosit in mod regulat
Prietenos cu pielea auditat și certificat de dermatest© Aplicare: Îndepărtați sau aspirați murdăria grosieră în prealabil. Scoateți șervețelele din ambalaj, așezați-o pe un mop adecvat sau pur și simplu utilizați-o manual. Ștergeți ca de obicei – nu este necesară clătirea! Închideți bine ambalajul după utilizare. Aruncați șervețelele uzate la gunoiul menajer. Dacă ștergeți suprafețe delicate (de exemplu, podele unse sau cerate, testați mai întâi pe o zonă discretă. Nu este potrivit pentru igiena personală.
Ingrediente: mai puțin de 5% agenți tensioactivi anionici, agenți tensioactivi neionici, parfumuri, metilizotiazolinonă, benzisotiazolinonă. Sustenabilitate ecologică, economică și socială garantată.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate