Solutie ingrijire marmura si granit Poliboy 500 ml

Poliboy
25,98 RON
Poliboy
Disponibil in stoc

O noua stralucire pentru piatra naturala
⦁ Pentru suprafete din piatra naturala slefuite, sablate si mate, cum ar fi podele, scari, glafuri
⦁ Protectie indelungata impotriva petelor si zgarieturilor
⦁ Cu ceara de carnauba
⦁ 500 ml

Soluția de îngrijire pentru marmură și granit Poliboy de 500 ml este un produs excelent pentru curățarea și protejarea suprafețelor din piatră naturală. Această soluție delicată îndepărtează murdăria și petele fără a afecta suprafața, iar formula sa specială ajută la prevenirea deteriorării și a zgârieturilor.

Curăță și îngrijește suprafețele lustruite, șlefuite și mate din piatră naturală și artificială, de ex. podele, scări și pervazuri interioare.
Etanșare de lungă durată – etanșează suprafețele și protejează împotriva petelor
Strălucire fără urme datorită cerurilor naturale
Agitați înainte de utilizare! Curățați suprafețele contaminate în prealabil. Aplicați POLIBOY uniform subțire pe suprafețele curate (cca. 20-50 ml/m²) și lustruiți cu o cârpă moale. Aplicare uscată pe podea și lustruire automat. Urmele de alergare și petele pot fi lustruite cu ușurință cu o nouă comandă. Utilizarea repetată crește efectul de protecție și strălucirea.

Oriunde se întâlnesc familia și prietenii, POLIBOY creează atmosfera potrivită de bine. De la curățarea obișnuită, de zi cu zi, până la împrospătarea profesională a articolelor dumneavoastră preferate - POLIBOY vă oferă toate produsele care vă fac casa mai confortabilă.

Produsele noastre curata si ingrijesc interiorul dumneavoastra, astfel incat acesta sa ramana frumos pentru o perioada indelungata. Dar nu ne angajăm doar pentru conservarea mobilierului, ci și pentru protecția naturii.

Asta numim retenție durabilă a valorii!

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate