Ulei de masline extravirgin Sabino Basso Centopercento 500ml

Basso
49,35 RON
Basso

Uleiul Centopercento este un ulei de măsline extravirgin 100% obținut dintr-o selecție atentă a uleiurilor provenite în principal din Puglia și Calabria.

Soiurile „Coratina”, „Ogliarola” și „Carolea” sunt amestecate în proporții precise, pentru a obține un ulei cu fructe intense și proaspete și un gust de caracter care conține toate sugestiile tipice din sudul Italiei cu un aspect amar și picant moderat intens, dar echilibrat și persistent, înfrumusețat cu note vegetale plăcute.

Un ulei de categorie superioară conservat într-o sticlă de design premiată, cu o formă moale și sinuoasă.

Basso Fedele & Figli - Compania infiintata in 1904, are o lunga traditie in producerea uleiului extra virgin, uleiului de masline pur, uleiului de arahide si a uleiului din alte seminte. Situata in inima uneia dintre cele mai verzi regiuni italiene, Irpinia, in zona Napoli, Basso Fedele & Figli S.r.l, produce si imbuteliaza uleiuri alimentare reprezentand un brand de succes cu notorietate internationala.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse similare