Bun venit in camara virtuala, din bucataria italiana!

Povestea noastra a inceput din dorinta de a va aduce nu doar produse de calitate, ci o intreaga experienta placuta. Cu o vechime in domeniu de peste 10 ani, punem la dispozitia clientilor produse italiene si mediteraneene apreciate atat in restaurantele, hotelurile si cafenelele din intreaga tara.

Dispunem de flota proprie pentru a livra produsele comandate in Bucuresti si Ilfov, iar in celelalte zone din tara livrarea se face prin intermediul curierilor.

In depozitele proprii detinem produse italiene, congelate sau proaspete, insa dispunem si de un stoc diversificat de cafea rafinata si dulciuri. Toate acestea sunt alese cu atentie pentru a va oferi o experienta de neuitat pe care sa o impartasiti cu clientii dumneavoastra.

Produse atent selectionate, de la branduri renumite

Toata lumea iubeste Italia, insa nu puteti vizita chiar oricand aceasta tara insorita. De aceea, noi va aducem o mica parte din gastronomia italieneasca de la branduri producatoare de renume mondial. Inghetata ca in gelateriile din Italia sau cafea Siciliana cu un gust aromat si intens, toate acestea impreuna cu multe altele le puteti comanda de pe site-ul nostru oficial.

Antica Gelateria del Corso, Toschi sau Arthemia Milano sunt cateva dintre producatorii cu care colaboram pentru a furniza produse de calitate inalta pentru preferintele tuturor clientilor.

Comandati produsele preferate cu usurinta in doar cativa pasi simpli. Nu este nevoie decat sa creati un cont de client si sa va bucurati de oferte si beneficii multiple. 

Ne vedem curând, acasă!