Am gustat maslinele Taggiaschie fara samburi intr-unul din restaurantele din Bucuresti. Mi-au placut atat de mult incat am dorit sa aflu de unde pot comanda si pentru acasa. Asa am ajuns la AlimenteAcasa.ro unde am descoperit multe alte bunatati. Multumesc AlimenteAcasa.ro si va recomand cu incredere!

Ionut T, Bucuresti
22 ian. 2024

Ciocolata calda densa pe care am cumparat-o este intr-adevar autentica si de calitate. Este cremoasa si densa ca o bundica iar varietatea de arome mi s-a parut incredibila !! Cea mai buna ciocolata calda !!! Felicitari !

Vlad M, Bucuresti
13 dec. 2023

Am fost surprinsa sa descopar pe langa produsele autentice si gustoase si multe alte beneficii pe care AlimenteAcasa mi le-a oferit la comanda: livrare ireprosabila, puncte bonus si un cadou delicios!! Multumesc si recomand cu incredere AlimenteAcasa.ro !!

Loredana S, Ilfov
05 dec. 2023

Produsele AlimenteAcasa sunt autentic italiene! Recomand din toata inima !

Sara T, Iasi
09 nov. 2023

Uleiul de avocado de la Basso este unicul de pe piata din Romania in ceea ce priveste raportul calitate/cantitate/pret. Recomand atat produsul cat si site-ul alimenteacasa.ro !!

Attila N., Targu Mures
18 sept. 2023

Uleiurile marca Basso, de exceptie iar raportul calitate/pret cel mai bun!!! Multumesc AlimenteAcasa, voi reveni constant la voi !

Doru M, Bucuresti
29 iun. 2023

Produse autentice, foarte gustoase si versatile !!! Recomand tuturor iubitorilor de produse gourmet italiene !!

Irina B, Oradea
15 iun. 2023

Am achizitionat produse D'amico si am fost foarte surprins de gustul si calitatea acestora. Multumesc, AlimenteAcasa !! Voi reveni cu siguranta la voi.

Armand S, Timisoara
03 mai 2023

Produse de calitate, gusturi autentic italiene si servicii exceptionale ! Recomand cu toata increderea!

Ioana T, Caras Severin
20 apr. 2023

Selectia de ceai de la Arthemia este exceptionala! Felicitari pentru gama! Recomand cu incredere numarul 19, 14, 20, 21.. toate !! :)

Gabriela Deliu, Bucuresti
27 feb. 2023

Comanda a fost procesata rapid, am primit informatii suplimentare despre produse, marfa a ajuns foarte repede, produsele arata foarte bine. Multumita si recomand cu incredere alimenteacasa !!

Iolanda M., Suceava    
20 feb. 2023

Personal am fost multumita de expedierea comenzii, seriozitate si corectitudine. Mulțumesc

Mihaela Constantin, Bucuresti
10 feb. 2023

Produse de calitate made in Italy! Extrem de multumit, relatii clienti... foarte profesional, amabil, direct si livrare foarte rapida....tineti tot asa ....

Aurel P., Cluj Napoca
07 feb. 2023

Vreau în mod expres , să vă mulțumesc pentru profesionalism , promptitudine și calitatea mărfurilor... 

De când tot comand pe net alimente , sunteți singura firmă la care nu am obiecții... 
C. Rusu, Bucuresti
05 aug. 2022