Decalcificator bio cu actiune rapida pentru aparate de uz casnic Heitmann 250ml

Heitmann
18,83 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3363
Produsul nu este disponibil momentan.

Pentru curatarea eficienta, in conformitate cu normele de siguranta, a cafetierelor si espressoarelor, automatelor de cafea, cafetierelor cu pad-uri, fierbatoarelor de apa, aparatelor de incalzit apa-boilerelor, fierbatoarelor electrice de oua, ceainicelor etc.

Performanta/Avantaje:

 • Indeparteaza calcarul si curata temeinic in conformitate cu normele de siguranta alimentara.
 • Actiune blanda si eficienta cu ajutorul acidului citric pur.
 • Compatibilitate si eficienta verificata pentru diverse materiale.
 • Cu ajutorul acidului citric in stare naturala si a acidului tartric.
 • Contine acid citric si acid tartric in conformitate cu normele de siguranta alimentara.
 • Este ecologic, fiind complet biodegradabil.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsPentru curățarea temeinică de calcar a espressoarelor, cafetierelor, automatelor de cafea, aparatelor de cafea cu pad-uri, fierbătoarelor, a boilerelor, a fierbătoarelor electrice de ouă, ceainicelor etc.Cantitate conținut 250 ml. Număr de utilizări. În funcție de utilizare. Performanțe/Avantaje: Compatibilitate și eficiență verificată pentru diverse materiale. Conține acid citric în conformitate cu normele de siguranță alimentară. Este ecologic, fiind complet biodegradabil. Curăță de calcar în conformitate cu normele de siguranță alimentară.Cu substanțe active naturale. Instrucțiuni importante: Respectați instrucțiunile de utilizare ale producătorului aparatului. Ștergeți imediat soluția anti-calcar, dacă se întâmplă să vărsați. Curățarea regulată de calcar protejează aparatele dvs. și asigură funcționalitate deplină. Nu este adecvat pentru suprafețe emailate, suprafețe de marmură și pentru pardoseli sensibile la acizi. Instrucțiuni de folosire: Umpleți vasul cu ½ litri de apă. În cazul decalcifierii normale adăugați o măsură (până la prima gradație) (50 ml) din conținutul sticlei. Dacă depunerile de calcar sunt considerabile măsurați și adăugați 1,5 până la 3 măsuri (75 -150 ml). Turnați soluția astfel obținută în rezervorul de apă, cafetieră sau în fierbătorul de apă. Conectați aparatul și încălziți sau lăsați aparatul să funcționeze cu soluția respectivă. La final, clătiți aparatul de două ori.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

 • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

  1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
  2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate