Degresant Pure Power Otet si Portocala Heitmann 500ml

Heitmann
26,69 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 1008589

Degresant foarte puternic, elimină murdăria, calcarul și urmele de săpun din bucătărie și baie.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsDegresant foarte puternic, elimină murdăria, calcarul și urmele de săpun din bucătărie și baie. Este ecologic, fiind complet biodegradabil. Formulă foarte puternică pe bază de oțet, acid lactic si acid citric. Curăță hote, blaturi,faianță, gresie, căzi, chiuvete, armături. Contine doar 2 ingrediente naturale pentru curatenie sigura in intreaga gospodarie. Ambalaj fabricat in proportie de 92% din materiale reciclate. Mod de utilizare : Se lasa sa actioneze pana la 10 minute, apoi clatiti cu apa limpede si stergeti cu o carpa.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate