Pasta de curatare pentru sticla, ceramica si inox Heitmann 250 ml

Heitmann
22,46 RON
Heitmann

Îndepărtează foarte ușor murdăria, grăsimea, resturile de alimente și calcarul.

Formulă inovativă 3 în 1: Curățare profundă, Delicat pentru mâini, Strălucire intensă.

Potrivită pentru plite vitro-ceramice, cu inducție , obiecte din inox, sticlă, crom, bronz, cupru, email.

Testat și pentru suprafețe Ceran de la Schott. Fara formaldehida, fosfati, clor si bor. Fara miros.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsÎndepărtează foarte ușor murdăria, grăsimea, resturile de alimente și calcarul. Formulă inovativă 3 în 1: Curățare profundă, Delicat pentru mâini, Strălucire intensă. Potrivită pentru plite vitro-ceramice, cu inducție , obiecte din inox, sticlă, crom, bronz, cupru, email. Testat și pentru suprafețe Ceran de la Schott. Fara formaldehida, fosfati, clor si bor. Fara miros. Ambalaj din plastic refolosibil. Mod de folosire : Se scutură scurt recipientul. După caz suprafețele ceramice se vor curața înainte de cruste cu lama de curățat plite. Se pune crema pe o carpă umedă și se freacă, apoi se sterge cu o carpă umedă. Lustruiți cu o cârpă uscată.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate