Decalcificator universal 3 in 1 pentru masini de spalat haine si vase Heitmann 175 g

Heitmann
19,91 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 33641
Produsul nu este disponibil momentan.

Formula inovativa pe baza de acid citric, malic si tartric elimina calcarul, murdaria, biofilmul , resturile de detergent si depunerile din cuva, conducte si elementele din cauciuc care pot duce la defectiuni functionale, uzura timpurie si un consum energetic mai mare.

Curata si igienizeaza masina de spalat. Folosirea regulata prelungeste durata de viata a masinii de spalat. Cu formula speciala dezodorizanta.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsFormula inovativa pe baza de acid citric, malic si tartric elimina calcarul, murdaria, biofilmul , resturile de detergent si depunerile din cuva, conducte si elementele din cauciuc care pot duce la defectiuni functionale, uzura timpurie si un consum energetic mai mare. Curata si igienizeaza masina de spalat.Folosirea regulata prelungeste durata de viata a masinii de spalat. Cu formula speciala dezodorizanta.Mod de intrebuintare: Masini de spalat haine: Se rupe plicul in partea superioara si apoi se aseaza in compartimentul principal de spalare a masinii. Se va porni ciclul principal de spalare la cel putin 60C fara prespalare, fara detergenti si fara rufe.Masini de spalat vase: Presarati continutul plicului inauntrul masinii de spalat. Scoateti filtrul. Alegeti un program de spalare fara pre-clatire de la 50 grade. Daca nu se poate evita pre-clatirea, adaugati continutul plicului dupa 15 minute.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate