Decalcificator Bio cu Actiune Rapida universal Heitmann 2x25g

Heitmann
7,18 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3362
Produsul nu este disponibil momentan.

Actiune protectoare si eficienta cu sare de lamaie.

Curata calcarul depus pe aparate electrice ca filtru de cafea, esspresor, fierbator oua, fierbator de apa.

Prin decalcifiere regulata se protejeaza aparatele si se asigura o intrebuintare indelungata a acestora.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsActiune protectoare si eficienta cu sare de lamaie. Curata calcarul depus pe aparate electrice ca filtru de cafea, esspresor, fierbator oua, fierbator de apa. Prin decalcifiere regulata se protejeaza aparatele si se asigura o intrebuintare indelungata a acestora. Mod de intrebuintare: Se dizolva continutul in 1/2 litri de apa si se goleste in aparat. Se porneste aparatul si se lasa sa se faca programul. Apoi se toarna apa curata in aparat si se fac doua programe de functionare pentru clatire. Atentie: Inainte de folosire a se tine cont de instructiunile de utilizare date de producator.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate