Inalbitor lichid Heitmann 500ml

Heitmann
25,25 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3473
Produsul nu este disponibil momentan.

Alb extrem de stralucitor – Fara clor – Si pentru rufe delicate.

Se dizolva imediat in timpul ciclului de spalare si isi desfasoara puterea extrema de albire.Puteti astfel elimina ingalbenirea chiar si din rufe delicate.

Ideal pentru utilizare impreuna cu detergenti lichizi.

Este potrivit pentru toate temperaturile si fibrele de spalare.


Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsAlb extrem de stralucitor – Fara clor – Si pentru rufe delicate. Se dizolva imediat in timpul ciclului de spalare si isi desfasoara puterea extrema de albire. Puteti astfel elimina ingalbenirea chiar si din rufe delicate. Ideal pentru utilizare impreuna cu detergenti lichizi. Este potrivit pentru toate temperaturile si fibrele de spalare. Pentru pana la doisprezece aplicatii. Mod de folosire : Se adauga un capac (40ml) la 2,5 kg rufe in compartimentul detergentului. Apoi porniti ciclul principal fara pre-spalare.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate