Inalbitor pentru rufe albe Heitmann 50 g

Heitmann
7,18 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3512
Produsul nu este disponibil momentan.

Un produs special, care realbeste hainele albe ingalbenite, indepartand si tenta de gri.
Formula inovatoare cu efect multiplu pentru o putere exceptionala de inalbire.
Indicat pentru toate temperaturile si tipurile de fibre, cu exceptia tesaturilor din lana si matase.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsÎndepărtează tentele de gri și galben ale rufelor albe.Cantitate conținut: 50 g. Număr de utilizări: 1 utilizare. Performanțe/Avantaje: Cu formula îmbunătățită pentru alb la toate temperaturile și tipurile de fibre. Și pentru rufe delicate. Acționează deja de la 20°C. Fără clor, fosfați, bor. Instrucțiuni importante: Vă rugăm să respectați dozele indicate. Se vor respecta instrucțiunile de întreținere ale producătorului. Spalare automata: Conținutul pachetului se va adăuga pur și simplu la detergent în circuitul principal de spălare. Spalare manuala: Conținutul pachetului se va dizolva împreună cu detergentul în 7 l de apă caldă și rufele se vor înmuia în aceasta soluție cel puțin o oră. Apoi se vor spăla ca de obicei. Vă rugăm să păstrați dozele indicate. Se vor respecta instrucțiunile de întreținere ale producătorului.Contine: 15-30% inalbitor pe baza de oxigen, < 5% tenside neionice.A se depozita intr-un loc uscat si racoros.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate