Spuma activa fara frecare pentru curatarea cuptorului si gratarului Heitmann 400 ml

Heitmann
28,74 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 1010149

Dizolva automat resturile de mancare de la prajit, copt, preparat pe gratar, fierbere.

Curata foarte eficient fara frecare la rece sau la cald cuptoare, gratare, tavi de copt si de scurgere, placi de aragaz, oale si tigai.

Spuma poroasa activa, foarte aderenta, actioneaza optim si pe suprafete verticale.


Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsMod de utilizare : A se agita bine recipientul inainte de folosire, iar apoi a se pulveriza tinand-ul vertical. A nu se pulveriza pe aluminiu, cupru, suprafete lacuite sau deschiderea ventilatorului de la cuptoare. Curatarea la rece : Dureaza cel putin o ora. Se va pulveriza uniform de la o distanta de aproximativ 15 cm si se lasa sa actioneze cel putin o ora. Apoi se sterge cu un burete ud. In cazul in care murdaria persista a se pulveriza din nou si a se lasa peste noapte. Curatarea la cald : se va incalzi cuptorul la 50 de grade. Apoi se va opri focul si se va astepta 10 minute. Se pulverizeaza si se lasa spuma sa actioneze 30 de minute. Atentie si la indicatiile date de producatorul aparatului.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate