Detergent Banda Magic Pentru Rufe Color Si Negre Heitmann 20 bucati

Heitmann
29,00 RON
Heitmann

Concentrat cu tehnologie de ultima generatie pentru o curatare profunda si culori stralucitoare.
Curata extrem de bine si la temperaturi joase.
Parfum floral foarte placut. Prietenos cu mediul. 100% dizolvabili in apa. Activ de la 20 la 60 grade. Fara inalbitori optici si microplastic.

Heitmann® – calitate de marca din 1874 – Fabricat in Germania.

Eticheta produsConcentrat cu tehnologie de ultima generatie pentru o curatare profunda si culori stralucitoare. Curata extrem de bine si la temperaturi joase. Parfum floral foarte placut. Prietenos cu mediul. 100% dizolvabili in apa. Activ de la 20 la 60 grade. Fara inalbitori optici si microplastic. Pentru 90 kg de rufe ! Produs neadecvat pentru camera de inductie si uscator.Acest produs nu este potrivit pentru lana sau matase! Va rugam urmati instructiunile de ingrijire ale materialelor textile.Cantitate: 20buc. O BANDA are 4,5 grame.NU NECESITA MASURARE. IDEALI pentru masina de spalat dar si pentru spalare manuala. Mod de intrebuintare: Spalare automata – Plasati o banda in cuva masinii de spalat. Adaugati rufele. Porneste programul de spalat preferat. Spalare manuala: Plasati o jumatate de banda in recipientul cu apa. Lasati sa se dizolve. Adaugati rufele. Spalati si clatiti.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti, Ilfov si Ploiesti - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate