Praf Universal Pete Oxy Heitmann 750g

Heitmann
27,37 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3560
Produsul nu este disponibil momentan.

Produs de indepartare a petelor cu multiple posibilitati de utilizare impotriva petelor rezistente.

Special pentru pete colorate de vin rosu, fructe, sucuri, cafea, ceai, cola, precum si pete de murdarie, iarba si pete lasate de animale.

Substante degresante suplimentare asigura indepartarea petelor rezistente de grasime.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsProdus de indepartare a petelor cu multiple posibilitati de utilizare impotriva petelor rezistente. Special pentru pete colorate de vin rosu, fructe, sucuri, cafea, ceai, cola, precum si pete de murdarie, iarba si pete lasate de animale.Substante degresante suplimentare asigura indepartarea petelor rezistente de grasime. Performanta/Avantaje: Potrivit pentru toate temperaturile, rufe colorate sau albe. Poate fi folosit in masina de spalat sau pentru a trata individual petele. Actiune puternica impotriva petelor. Protejeaza culoarea. Cu putere de dizolvare a grasimilor. Fara fosfati, clor, bor si inalbitori optici. Oxigenul activ se descompune integral. Instrucțiuni importante: Nu se va folosi pentru rufe din lână, mătase, materiale textile laminate sau piele. La rufe colorate se va testa întâi rezistența culorii pe o parte de material mai puțin vizibilă. Nu se vor lăsa la înmuiat rufe din materiale textile laminate sau cu fermoare sau nituri din metal. Se vor respecta instrucțiunile de întreținere ale producătorului. Nu se vor păstra resturi de produs dizolvate. Produsul se va păstra bine închis într-un loc răcoros și uscat.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate