Solutie de curatare, decalcifiere si igienizare pentru masini de spalat haine Heitmann 250ml

Heitmann
16,00 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3374
Produsul nu este disponibil momentan.

Formula inovativa anti-biofilm indeparteaza delicat si sigur calcarul, resturile de detergent si depunerile din cuva, conducte si elementele din cauciuc, care pot duce la defectiuni functionale, uzura timpurie si un consum energetic mai mare.

Curata si igienizeaza masina de spalat.

Folosirea regulata prelungeste durata de viata a masinii de spalat.

Ingrediente pe baza de peste 90 % din materiale prime reinnoibile.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsFormula inovativa anti-biofilm indeparteaza delicat si sigur calcarul, resturile de detergent si depunerile din cuva, conducte si elementele din cauciucare pot duce la defectiuni functionale, uzura timpurie si un consum energetic mai mare. Curata si igienizeaza masina de spalat. Folosirea regulata prelungeste durata de viata a masinii de spalat. Ingrediente pe baza de peste 90 % din materiale prime reinnoibile. Mod de intrebuintare: Se va scoate sertarul pentru detergenti. Aceste se va inmuia intr-o solutie din 4 l de apa calda si o doza marcata (50 ml) solutie de curatare circa 30 de minute si se va curata. Se va umezi o carpa cu putina solutie si se va sterge garnitura de cauciuc, hubloul si spatiul sertar clatire. Se va lasa sa actioneze putin si apoi se va sterge cu o carpa uscata. Indepartati impuritatile din inelul de etansare, curatati filtrul de scame. Aplicati putina solutie de curatare pe o carpa si curatati garnitura de etansare din cauciuc, geamul de sticla si compartimentul pentru clatire. Lasati sa actioneze scurt timp, stergeti cu o carpa uscata. Apoi se va introduce restul solutiei in compartimentul principal de spalare a masinii. Se va porni ciclul principal de spalare la cel putin 60c fara prespalare, fara detergenti si fara rufe.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate