Spray curatare si dezinfectare baie Heitmann 500 ml

Heitmann
25,32 RON
Heitmann
Cod produs - SKU 3174
Produsul nu este disponibil momentan.

Curatenie eficienta si stralucitoare in baie cu tripla actiune: curatare, dezinfectare, efect antibacterian. Cu formula Deep-Clean, solutia se agata foarte bine de suprafetele verticale.

Spray-ul se poate folosi si cu capul in jos. Curata foarte bine murdaria, calcarul si reziduurile de sapun de pe suprafete cum ar fi gresie, faianta, chiuveta, WC, obiecte din crom.

Brauns-Heitmann dezvoltă, produce și distribuie produse speciale pentru îngrijirea gospodăriei și a rufelor, precum și articole decorative, coloranți alimentari și coloranți de ouă. Aceste produse de calitate au adus culoare și prospețime gospodăriilor încă din 1874, conducând piața într-o serie de domenii.

Eticheta produsContine: Solutie dezinfectanta(0,16 g clorura de didecil-dimetil-amoniu la 100g solutie), acid citric, 5-15% tenside neionice, arome (butilphenil metipropianol, ioni de alfa isometil, salicilate de benzil, hexil cinnamal, hidroxiizohexil3-ciclohexene-carboxaldehide). Atentie : Inainte de folosire a se tine seama de instructiunile date de producator. A nu se folosi pe suprafete emailate, marmura si gresie sensibila la acizi, aluminiu. A nu se amesteca cu inalbitori si alte produse de curatat. Persoanele cu pielea sensibile trebuie sa poarte manusi de cauciuc.Mod de intrebuintare: Se va pulveriza pe suprfata de curatat si se lasa sa actioneze putin. Apoi se va clati bine cu apa si se va sterge. La murdarie rezistenta si cruste de calcar se recomanda sa se lase sa actioneze pana la 10 minute. Se va sterge cu o carpa umeda. Promisiuni de eficacitate si de mediu: Toleranta testata si confirmata. Testat dermatologic.Atentie: Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultati medicul, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa pentru cateva minute. Eliminati lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Aruncati continutul /containerul, conform cu reglementarile locale si nationale.

Costuri livrare

Livrarea produselor

In Bucuresti si Ilfov - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul masinilor de transport proprii. Costul de transport pentru cele 3 zone este: 15 lei pentru comenzi mai mici de 149 RON si GRATUIT pentru comenzi peste 149 RON.

  • Program livrari pentru Bucuresti si Ilfov : Luni - Vineri de la 9:00 - 18:00 ( ora de sosire la client)

In restul tarii - livrarea produselor se efectueaza prin intermediul firmei de curierat:

    1. livrare in EasyBox Samday- 13 RON 
    2. livrare standard – 20 RON

*Produsele congelate si proaspete se livreaza doar in Bucuresti si Ilfov

Pentru detalii privind returarea produselor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0756.333.305 sau folosind formularul de contact


Produse recomandate